Cum comand?

Procesul de comandă

1.1 Pentru a comanda, Utilizatorul trebuie să comunice o adresă de email validă precum, un număr de telefon valid și să îndeplinească condițiile legale pentru încheierea contractului, ca și cumpărător.

 

1.2 Utilizatorul va putea plasa o comandă dacă:

 

  1. i) adaugă un produs în coșul său de cumpărături
  2. ii) completează câmpurile formularului de comandă și selectează să plătească prin metoda de plată pusă la dispozție de magazinul online, pe site, respectiv plata cu card bancar și plata ramburs la curier

iii) comanda se poate plasa prin logarea în cont după prealabila înregistrare sau ca vizitator temporar.

 

1.3 Utilizatorii sunt informați că Vânzătorul nu va iniția procesarea comenzilor plasate în alte moduri decât cele menționate mai sus, respectiv fără respectarea integrală a celor reglementate prin prezentul document «  Termeni și Condiții « .

 

1.4 Atunci când Utilizatorul plasează o comandă, Vânzătorul  va emite un număr de identificare a comenzii, ce va fi procesat prin intermediul magazinului online. Utilizatorul trebuie sa țină cont de faptul că acest număr de identificare a comenzii îi este pus la dispoziție doar cu scopul informării și nu constituie acceptul comenzii de către Swed Green Group S.R.L.

 

1.5 Prin plasarea comenzii, Utilizatorul își exprimă intenția de a cumpăra produsele selectate cu respectarea prevederilor cuprinse în documentul denumit « Termeni și Condiții », de care a luat cunostință și care sunt acceptate, fără rezerve. Vânzătorul acceptă comanda lansată de către cumpărător, iar Utilizatorul va fi notificat prin emiterea/trimiterea confirmării comenzii prin e-mail. Confirmarea comenzii va intra în vigoare la data la care emailul a fost trimis către Utilizator. În cazul în care Swed Green Group nu poate accepta comanda, Utilizatorul va fi contactat prin email sau telefonic în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare, calculat de la data lansării comenzii, pentru a fi informat cu privire la acest aspect.

 

1.6 În situația în care apar erori de natură tehnică în procesarea comenzii de către Swed Green Group S.R.L. și comanda nu va fi finalizată din această cauză, Utilizatorul va fi informat de către serviciul de Relații cu Clienții în maxim 5 (cinci) zile lucrătoare, calculat de la data plasării comenzii.

  

1.7 Utilizatorii sunt rugați  să țină cont de faptul că detaliile și culorile din prezentarea produselor pe site pot fi diferite în realitate. Imaginile produselor astfel cum acestea sunt folosite în scop de prezentare nu creează niciun fel de obligații contractuale sau de altă natură pentru Vânzător și nu pot fi invocate de Cumpărător ca motiv de neconformitate a produselor cumpărate.

 

1.8 Codurile de voucher nu se cumulează cu alte coduri de voucher, astfel că, un Client poate folosi un singur cod de reducere la o comandă. Folosirea mai multor coduri de voucher la o achiziție nu este posibilă.

Legaturi utile

www.cel.ro

© 2023 Lumoral.ro – Toate drepturile rezervate