Despre noi

Despre noi

Lumoral este primul produs din lume care oferă posibilitatea tratamentului antibacterian prin terapie fotodinamică la domiciliu. Studiile au demonstrat că prin această metodă unică de igienizare orală sunt distruse 99,99% din bacteriile cauzatoare de boli ale cavității orale, iar dinții devin foarte curați.

Totul a început în 2016, când Dr. Tommi Pätilä, specialist în chirurgie cardiacă pediatrică și cercetător la Spitalul de Pediatrie din Helsinki, a avut o idee genială.

În cadrul studiilor de cercetare legate de transplantul cu celule stem la nivelul inimii, echipa de cercetători a Dr. Pätilä a descoperit că verdele de indocianină activat de lumina cu anumite lungimi de undă distruge bacteriile. Inspirat de cercetările anterioare care au demonstrat o legătură strânsă între sănătatea orală și cea generală, Dr. Pätilä s-a gândit să folosească metoda în medicina dentară.

Un cunoscut grup de cercetători și ingineri s-au afiliat ideii inovative și au început dezvoltarea produsului Lumoral. În curând s-au alăturat grupului, mulți alți ingineri, medici stomatologi și personalități din domeniul tehnologiei medicale și în acest fel a fost fondată compania finlandeză Koite Health Oy, ce activează în domeniul tehnologiei medicale.

Producția Lumoral a fost lansată în Finlanda în 2020, pentru ca apoi să ajungă în 2022 în Suedia și prin compania White Cross în Germania, Austria și Elveția.

Swed Green Group aduce Lumoral în România și lansarea oficială a produsului se va face în cadrul DENTA, Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, care va avea loc la București în perioada 12-14 octombrie 2023.

Lansarea produsului revoluționar Lumoral din domeniul medicinei dentare preventive va avea o mare importanță la nivel mondial pentru sănătatea orală. Totodată, avem convingerea că românii vor aprecia privilegiul de a putea utiliza Lumoral, înaintea multor altor țări europene.

Încearcă Lumoral și te vei convinge!

Sănătatea orală este baza unei vieți sănătoase

Sănătatea orală este baza unei vieți sănătoase și de aceea s-a creat Lumoral.

Recomandând utilizarea Lumoral aduceți îngrijirea orală profesională la domiciliul pacienților dumneavoastră!

Cercetările științifice au arătat strânsa legătură dintre sănătatea orală și sănătatea generală. Afecțiunile cauzate de bacteriile cavității orale reprezintă o problemă majoră de sănătate publică și în același timp o provocare economică serioasă. Nevoia de inovații în ce privește îngrijirea orală este mare mai ales când vorbim de autoîngrijire. Oferind soluții noi atât pacienților cât și personalului medical, dorim să contribuim la reducerea costurilor de asistență medicală la nivel național prin îmbunătățirea sănătății orale și generale. Ne dorim de asemenea, să contribuim la reducerea utilizării de antibiotice, aspect deosebit de important în prevenirea dezvoltării rezistenței la antibiotice.

Pe aceasta ne-am bazat când ne-am propus să implicăm în strategia noastră de marketing nu doar medicii stomatologi, dar și medicii de familie. Prin începerea unei campanii reale de prevenție la nivel național și medical multidisciplinar, vom crea împreună premisele unei vieți mai sănătoase!