Parteneri Lumoral

Ce spun profesioniștii?

Lumoral. și Swed Clinic, prima clinică Partener Lumoral din România

Recomandați Lumoral pentru sănătatea pacienților dumneavoastră!

„Timp de 8 ani mi-am desfășurat activitatea în Suedia, unde în vara anului 2022, în calitate de chirurg la Eastmaninstitutet Käkkirurgi Stockholm, am avut șansa să aflu despre Lumoral și am fost extrem de impresionată de rezultate. Atunci mi-am spus: Trebuie să avem Lumoral în România! Ne-am urmat dorința și am reușit ce ne-am propus. Iată că Lumoral este în România și de acum putem spune, datorită tratamentului Lumoral la domiciliu, că suntem cu adevărat o echipă puternică, medicul și pacientul său, în lupta împotriva bolilor dento-parodontale și a rezistenței bacteriene în medicina dentară. Eu consider că tratamentul Lumoral este cea mai mare inovație din domeniul medicinei dentare după periuța de dinți, prin aceea că oferă oamenilor posibilitatea unui tratament antibacterian profesional la domiciliu, ridicând standardul îngrijirii orale la domiciliu la un nivel de exigență conceput doar teoretic înaintea „erei Lumoral”, după cum mi se pare potrivit să spun.
Am convingerea că profesioniștii din România vor fi nerăbdători să-l utilizeze și să-l recomande pacienților lor!”

Dr. Elena Afilipoaie, Medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, Director Medical Swed Clinic București, Director Medical Lumoral România

„Eu lucrez cu Lumoral din decembrie 2021. Am văzut rezultatele fantastice pe care le-au obținut pacienții mei după utilizarea Lumoral la domiciliu. Medicina dentară este revoluționată; ani de luptă constantă împotriva acestor bacterii cauzatoare de boli parodontale cu costuri mari de tratament. Avem soluția care vindecă procesul inflamator fără antibiotice sau alte metode nefavorabile sănătății orale. Eu sunt foarte multumită!”

„Rezultatele clinice sunt absolut convingătoare. Lumoral are enormul potențial de a oferi un tratament țintit fără efecte secundare și permite specialistului în profilaxie să dezvolte un plan de tratament bazat pe riscul individual al pacientului. Într-un mod cu totul special, tratamentul Lumoral va îmbunătăți semnificativ tratamentul bolii parodontale.”

„Lumoral este tratament stomatologic avizat de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din Suedia și acest aspect îmi dă siguranță și încredere. Nicio altă metodă nu a dat rezultatele pe care pacienții mei le-au obținut folosind Lumoral. Este absolut fantastic să poți ajuta pacienții să-și recapete sănătatea orală după infecții gingivale sau din jurul implanturilor dentare. Lumoral a deschis porțile unei noi forme de îngrijire orală la domiciliu. ”

Clinici partenere

Caută o clinică aproape de tine!

Pentru a deveni partener Lumoral, vă rugăm să completați formularul de înscriere