Politica de confidențialitate

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE SWED GREEN GROUP S.R.L.

Ultima actualizare: 22.09.2023

Această notificare de confidențialitate vă spune cine suntem, ce date personale colectăm despre dumneavoastră., de ce le colectăm și ce facem cu acestea. Rețineți că, în sensul acestei Notificări de confidențialitate, date personale înseamnă orice informație sau set de informații care vă identifică direct sau indirect, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Această notificare de confidențialitate acoperă modul în care Swed Green Group tratează datele dumneavoastră personale atunci când interacționați cu noi, în calitate de consumator, client, furnizor, partener de afaceri, candidat, vizitator, participant la cercetare, acționar sau altă persoană cu o relație de afaceri cu noi. Vă rugăm să vă acordați un moment pentru a vă familiariza cu această Notificare de Confidențialitate.

Pentru mai multe informații despre practica noastră de confidențialitate, vizitați pagina noastră de confidențialitate de pe www.lumoral.ro

 

Notificarea de confidențialitate Swed Green Group S.R.L. pe scurt

 • Cine suntem noi
 • Cum utilizăm datele dumneavoastră personale
 • Cum vă protejăm datele personale
 • Cum transferăm datele dumneavoastră personale între țări
 • Drepturile dumneavoastră de confidențialitate
 • Cu cine împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal
 • Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale

 

Cine suntem noi

Swed Green Group S.R.L. are ca domeniu de activitate importul și distribuția de produse și aparatură medicală. Prin Swed Green Group S.R.L, România devine a patra țară din Europa care a semnat contract de distribuție cu producătorul de renume al Lumoral, Koite Health Oy Finlanda.  

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în această Notificare de confidențialitate sau în alte notificări de confidențialitate specifice pentru produse sau servicii, operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal (precum și reprezentantul operatorului în Uniunea Europeană) este Swed Green Group S.R.L.

Swed Green Group S.R.L.

Sediu social: Strada Nicolae Leonard Nr. 49, Voluntari 077190, Județ Ilfov

Cum utilizăm datele dumneavoastră personale

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți să selectați oricare dintre următoarele activități și veți afla.

Vizitarea birourilor noastre

În birourile noastre de la sediul Swed Green Group S.R.L. întâlnim vizitatori precum solicitanți de locuri de muncă, furnizori și comercianți, părți interesate și orice alte persoane care ar putea avea nevoie să interacționeze cu personalul nostru.

Dacă vizitați sediul nostru, trebuie să știți că este posibil să vă solicităm datele personale pentru a vă oferi o insignă personalizată, care vă va permite accesul la birourile noastre. De asemenea, s-ar putea să folosim sisteme CCTV (sau alte dispozitive video) pentru a înregistra anumite spații ale sediului nostru. Când folosim astfel de dispozitive video, plasăm semne de avertizare pentru a ne asigura că știți că vom înregistra imagini sau videoclipuri.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Menținerea siguranței și securității angajaților, vizitatorilor, oaspeților și proprietăților și activelor Swed Green Group S.R.L.;
 • Protejarea intereselor legitime ale Swed Green Group S.R.L., cum ar fi investigarea nerespectării politicilor și procedurilor societății, a potențialelor activități criminale (de exemplu, suspiciunea de furt al proprietății companiei sau al proprietății personale) și a altor incidente sau accidente în sediul nostru;
 • Inițierea proceselor și procedurilor disciplinare și judiciare, inclusiv păstrarea probelor și divulgarea înregistrărilor în scopul acțiunilor și procedurilor legale.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Când vă oferim o insignă personalizată, care vă va permite să accesați birourile noastre, vă solicităm, în general, numele și informații legate de vizită;
 • Când folosim sisteme CCTV, procesăm înregistrări video ale dvs. (de exemplu, imaginea dvs. așa cum este capturată pe sistemul CCTV).

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturile fundamentale, cum ar fi dreptul la libertate și securitate, dreptul la proprietate, dreptul la apărare.

Cine este operatorul datelor dvs.

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania Swed  Green Group S.R.L., identificată în Termenii noștri de utilizare (vezi nota de subsol) ca fiind operatorul acestui site web.

Raportarea preocupărilor dvs. în calitate de avertizor de integritate

Ne interesează să fim un partener responsabil în societate, acționăm cu integritate față de angajații, clienții, partenerii de afaceri și acționarii noștri, precum și față de comunitate în general. În timp ce urmărim propriile obiective în afaceri, ne străduim întotdeauna să facem acest lucru într-un mod responsabil pentru a ne asigura că facem ceea ce trebuie.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • investigarea eventualelor încălcări ale Principiilor noastre generale de afaceri sau a oricăror altor acte ce constituie o amenințare la adresa integrității companiei Swed Green Group S.R.L.;

luarea oricăror măsuri care ar putea fi necesare pentru a conduce compania într-o manieră responsabilă și în conformitate cu legile și reglementările locale.

Ce date personale procesăm

Dacă raportați o problemă prin site-ul nostrum www.lumoral.ro, procesăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Numele dvs., numărul de telefon, adresa de e-mail, cel mai bun moment pentru a vă contacta și relația dvs. cu Swed Green Group S.R.L. (fost angajat, furnizor, client sau altul), dacă alegeți să furnizați aceste informații.
 • Numele și alte date personale ale oricăror persoane pe care le numești în raport, dacă dorești și poți să furnizezi aceste informații.
 • Detalii despre incidentul pe care îl raportați (ora, locul, locația, circumstanțele, o descriere a ceea ce s-a întâmplat, posibilele efecte asupra entității Swed Green Group S.R.L. și dacă conducerea este conștientă de această problemă).

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a conduce compania într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și pentru a proteja drepturile fundamentale precum dreptul la libertate și securitate, dreptul la proprietate, dreptul la apărare, libertatea de a conduce o afacere.

Cu cine împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt înregistrate în baza de date Swed Green Group S.R.L., de unde vor fi trimise, pe baza strictă a necesității de a cunoaște, către persoanele potrivite responsabile din cadrul Swed Green Group S.R.L. Aceasta înseamnă că informațiile pot fi partajate cu anchetatorul  desemnat(i), cu ofițerul de conformitate GBP desemnat și, în unele situații, cu membrii auditului intern al grupului, precum și ai grupului juridic sau din afara Swed Green Group S.R.L. (auditori criminaliști, consilier juridic) care solicită aceste informații să asigure conformitatea cu Politica de raportare GBP și cu obligațiile legale sau de reglementare sau ca intrare pentru proceduri judiciare ulterioare.

Efectuarea unei cereri de confidențialitate

Lucrăm la standarde înalte atunci când vine vorba de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Prin urmare, așa cum este descris în această Notificare de confidențialitate, dacă doriți să vă exercitați drepturile de confidențialitate, să puneți întrebări despre practicile noastre de confidențialitate, să ne trimiteți o plângere de confidențialitate sau să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor, ne puteți contacta (veți găsi formularul de contact în secțiunea relevantă din această Notificare de confidențialitate) și vom face tot posibilul pentru a răspunde solicitării dvs. Solicitarea dumneavoastră de confidențialitate, precum și datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi înregistrate în mod oficial într-un dosar electronic, iar acest lucru va declanșa un proces intern menit să satisfacă, în măsura posibilului, cererea dumneavoastră.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul de a respecta legile și reglementările privind confidențialitatea și protecția datelor în vigoare.

Ce date personale procesăm

Dacă ne trimiteți o solicitare de confidențialitate, avem nevoie de anumite informații de la dvs. pentru a răspunde într-un mod adecvat solicitării. În special, avem nevoie de următoarele informații:

 • Adresa ta de email;
 • Relația dvs. cu Swed Green Group S.R.L. (consumator, solicitant de locuri de muncă sau altele).

În plus, dacă doriți, ne puteți dezvălui și numele dvs. complet, țara dvs., limba preferată și orice alte informații pe care decideți să le includeți în întrebarea dvs.

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a vă prelucra datele personale în scopurile descrise în această secțiune este nevoia noastră de a respecta legile și reglementările privind confidențialitatea și protecția datelor la care ne supunem.

Aplicarea pentru un loc de muncă sau interacționarea cu noi pentru oportunități de angajare

Procesul nostru de recrutare este conceput pentru a ne ajuta să găsim oameni care împărtășesc pasiunea noastră pentru îmbunătățirea vieții prin inovații semnificative și pentru a vă ajuta să aflați dacă Swed Green Group S.R.L. este locul potrivit pentru dvs. Acest proces include următoarele activități: 

 • aplicarea pentru un loc de muncă pe site-ul nostru de carieră;
 • înscrierea la buletinele noastre informative despre carieră pentru a primi cele mai recente locuri de muncă și știri direct în căsuța dvs. de e-mail;
 • interacționarea cu noi (de exemplu, cu recrutorii noștri) pentru oportunități de angajare.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • Furnizarea de funcționalități a site-ului nostru de carieră, cum ar fi aranjarea accesului la contul dvs. înregistrat și permiterea depunerii de cereri prin intermediul site-ului web de carieră;
 • Evaluarea abilităților, calificărilor și aptitudinilor dvs. de a lucra pentru Swed Green Group S.R.L. în raport cu postul pentru care ați aplicat și/sau a altor oportunități de carieră;
 • Vă întrebăm dacă doriți ca datele dumneavoastră să fie păstrate în grupul nostru de talente. Dacă sunteți de acord, vă vom contacta în mod proactiv în cazul în care apar alte posturi vacante adecvate.
 • Comunicarea cu dvs. despre procesul de recrutare;
 • Trimiterea prin e-mail de știri și actualizări despre locurile de muncă și activitățile de recrutare Swed Green Group S.R.L. (dacă v-ați conectat);
 • Pregătirea unei oferte, dacă cererea dvs. are succes;
 • Respectând legile și reglementările aplicabile, cooperăm cu autoritățile de reglementare și organismele de aplicare a legii.

Ce date personale procesăm

În funcție de activitatea specifică de recrutare, prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Informații de contact (cum ar fi numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon, țara de reședință, adresa de domiciliu, alte informații de contact);
 • Date despre abilitățile și calificările dvs., conținute în CV-uri, scrisoare de intenție sau alte documente furnizate în cererea dvs. (cum ar fi istoricul educațional, experiența de muncă, foile matricole);
 • Date necesare pentru a efectua verificări ale antecedentelor sau de angajare, atunci când legile aplicabile permit acest lucru (cum ar fi documente pentru a vă dovedi identitatea sau calificările);
 • Informații despre tipul de angajare pe care îl căutați sau îl puteți căuta, salariul actual și/sau dorit și alți termeni referitori la pachete de compensații și beneficii, dorința de relocare sau alte preferințe ale locului de muncă;
 • Date necesare pentru a face o ofertă condiționată de angajare (cum ar fi detalii bancare pentru a procesa plățile salariale, detalii de contact de urgență pentru a ști pe cine să contactăm în cazul în care aveți o urgență la locul de muncă);
 • Detalii despre cum ați aflat despre postul pentru care aplicați;
 • Date provenite din evaluări sau chestionare completate de dvs. (cum ar fi răspunsul dvs. la evaluări scrise ); 
 • În anumite cazuri, puteți participa la interviuri video opționale. În acest caz, este posibil să procesăm imaginea dumneavoastră sau alte date capturate de camera dumneavoastră.
 • Informații referitoare la orice aplicații anterioare pe care le-ați făcut la Philips.
 • Informații pe care le puneți la dispoziția publicului și care considerăm că sunt relevante pentru aplicația dvs. sau pentru o potențială aplicație viitoare (cum ar fi informații conținute în profilul dvs. LinkedIn).
 • Dacă sunteți recomandat, procesăm informațiile despre dvs. pe care persoana care vă recomandă le oferă.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a executa un contract la care sunteți supus sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră.
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturile fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.
 • nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși.
 • consimțământul dvs., pentru a vă trimite prin e-mail știri și actualizări despre locurile de muncă și activitățile de recrutare Philips și pentru a vă păstra detaliile în grupul nostru de talente și pentru a vă contacta pentru oportunități de carieră.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este Swed Green Group S.R.L. care intenționează să vă recruteze (identificată în Termenii noștri de utilizare – vezi subsolul – ca fiind operatorul acestui site web).

Contactarea Serviciului Clienți

Dacă aveți nevoie de asistență și sprijin din partea Swed Green Group S.R.L., puteți contacta echipa noastră de asistență prin intermediul site-ului nostru web, telefonic, pe adresa de e-mail, sau prin intermediul rețelelor sociale și vom face tot posibilul să vi se răspundă întrebărilor și să vi se ofere asistența necesară.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă răspunde la întrebări și a vă oferi asistența necesară, inclusiv pentru a vă ține la curent cu evoluția cazului și a comenzii de lucru
 • pentru a vă verifica identitatea (de exemplu, dacă aveți deja un cont MyLumoral) și pentru a vă sprijini în mod corespunzător;
 • pentru a trata orice probleme ulterioare care pot apărea în urma solicitării dumneavoastră, cum ar fi stabilirea, exercitarea sau apărarea de pretenții legale;
 • pentru a verifica și îmbunătăți nivelul de serviciu pe care îl oferim; de exemplu, dacă ne contactați telefonic sau prin chat, am putea înregistra conversația pentru a ne educa echipa în timpul instruirii interne, astfel încât să putem îmbunătăți întotdeauna asistența pentru clienți.
 • pentru a îmbunătăți, repara și personaliza produsele și serviciile noastre;
 • pentru respectarea standardelor și reglementărilor de conformitate, de reglementare și de calitate.
 • pentru a vă întreba dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale de la Swed Green Group S.R.L. și să fiți la curent cu produsele și serviciile noi și existente și despre evenimentele noastre.

Ce date personale procesăm

Dacă aveți o întrebare sau solicitați asistența noastră, avem nevoie să ne oferiți câteva informații, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte informații necesare pentru a răspunde întrebării sau cerinței dvs. Dacă aveți un cont MyLumoral, este posibil să folosim informațiile legate de contul dvs. pentru a vă oferi asistența solicitată.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a executa un contract la care sunteți supus sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră.
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.
 • nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși.

Crearea contului dvs. MyLumoral

Dacă doriți să profitați de serviciile noastre, cum ar fi înregistrarea produselor, vă puteți crea contul MyLumoral.

De asemenea, puteți utiliza contul MyLumoral pentru alte servicii, cum ar fi:

 • Gestionarea preferințelor de comunicare de marketing: atunci când vă creați contul MyLumoral puteți indica dacă doriți să primiți comunicări de marketing. Astfel, vă putem contacta dacă avem ceva ce credem că vă va atrage.
 • Achiziționarea produselor Lumoral și Lumorinse în magazinul nostru online
 •  
 • pentru consumatori, consultarea istoricului comenzilor și gestionarea lor.
 • Participarea la testările noastre de produse și exprimarea părerii dvs. despre produsele noastre.
 • Participarea la promoțiile noastre.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă crea și menține contul MyLumoral;

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în contextul unor astfel de servicii, trebuie doar să le selectați în această notificare de confidențialitate și veți afla.

Ce date personale procesăm

Dacă vă creați un cont MyLumoral, procesăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Informații de contact (cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail). Dacă decideți să creați un cont MyLumoral cu contul dvs. de socializare, formularul de înregistrare va fi pre-completat cu informațiile de contact furnizate de furnizorul dvs. de social media.
 • Informații despre locația dvs.
 • Informații despre înregistrarea produsului/serviciului (cum ar fi numele produsului achiziționat și data și dovada achiziției).

Dacă doriți să vă creați un cont MyLumoral în calitatea dumneavoastră de Profesionist (adică client de afaceri, furnizor și/sau partener de afaceri al Swed Green Group S.R.L.), este posibil să procesăm și următoarele date:

 • Numele Companiei
 • Adresa companiei
 • Numărul de telefon al companiei
 • Tipul organizației
 • Titlul sau specializarea la locul de muncă
 • Numărul contului clientului

Vă puteți șterge oricând contul MyLumoral. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă autentificați și să găsiți butonul de ștergere din rubrica setări. Vom elimina apoi contul dvs. MyLumoral și orice date asociate acestuia (aceasta include și datele procesate în contextul celorlalte servicii enumerate mai sus și asociate contului dvs. MyLumoral), cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să păstrăm anumite date.

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este nevoia noastră de a încheia sau executa un contract cu dumneavoastră sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră.

Achiziționarea online a produselor Lumoral și Lumorinse

Puteți achiziționa online produse Lumoral și Lumorinse din magazinele noastre online.
În calitate de consumator, puteți fie să vă folosiți contul MyLumoral, fie să achiziționați ca invitat. În calitate de profesionist (de exemplu, dacă sunteți medic stomatolog sau medic de familie) și doriți să achiziționați produsele noastre de la magazinul nostru Lumoral sau să le recomandați pacienților dumneavoastră, vă recoamndăm să completați formularul de parteneriat Lumoral pentru a beneficia de reducerile și avantajele pe care vi le oferă calitatea de partener.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă gestiona comenzile și a procesa plata.

 În acest context, este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a preveni și detecta frauda și abuzul în vederea protejării securității clienților noștri, a Lumoral și a altora. De asemenea, putem folosi metode de scoring pentru a evalua și gestiona riscurile de credit;

 • pentru a livra produsele achiziționate la adresa de livrare pe care o furnizați.

Pentru a face acest lucru, colaborăm cu partenerii noștri de distribuție care ne ajută să pregătim și să procesăm corect coletul dvs. și cu partenerii noștri logistici care vă livrează coletul la adresa aleasă.

 • pentru a vă actualiza prin e-mail cu privire la starea comenzii dvs.;
 • pentru a vă contacta prin e-mail pentru suport tranzacțional și tehnic;
 • pentru a vă permite să consultați istoricul comenzilor, să salvați articolele preferate sau să creați liste de dorințe, dacă există;
 • Pentru a respecta legile și reglementările la care suntem supuși (de exemplu, în scopuri fiscale, suntem obligați să stocăm detaliile fiecărei achiziții).

Rețineți că anumite produse disponibile în magazinul nostru online Lumoral pentru consumatori vă pot fi vândute de către unul dintre partenerii noștri, așa cum este indicat în termenii și condițiile de vânzare care vi se vor afișa înainte de finalizarea comenzii. Aceasta înseamnă că, dacă plasați o comandă cu unul dintre partenerii noștri, vom împărtăși datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi numele și adresa dumneavoastră) cu acel partener, astfel încât acesta să poată executa acordul pe care l-ați încheiat și, prin urmare, să vă îndeplinească comanda și să vă trimită factura. Partenerul poate utiliza, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă actualiza cu privire la starea comenzii dumneavoastră și pentru a vă oferi suportul necesar pentru clienți. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care partenerul nostru va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, vă invităm să citiți notificarea de confidențialitate a acesteia, pe care o vom pune la dispoziție în magazinul nostru online.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Datele contului dvs. (în cazul în care achiziționați un produs cu contul dvs. Lumoral);
 • Nume și e-mail (în cazul în care achiziționați un produs ca invitat);
 • Adresa de livrare și factura;
 • Informații despre factură/chitanță, care includ produsul achiziționat;
 • Informații de plată (cum ar fi numărul cardului dvs. de credit). Vă rugăm să rețineți că nu stocăm niciodată informațiile dvs. de plată. Când trimiteți o plată, informațiile dvs. de plată vor fi trimise direct furnizorului nostru de plăți de încredere, care se va conecta la banca dvs. pentru a valida tranzacția.
 • Titlul/poziția dvs. în compania dvs., numele și tipul companiei dvs., preferințele dvs. de cumpărare, adresa companiei de livrare/facturare, dacă achiziționați produsele sau serviciile noastre în calitatea dumneavoastră de profesionist din domeniul sănătății.

În anumite cazuri, puteți alege să ne furnizați și numărul dvs. de telefon (opțional) dacă doriți ca furnizorul nostru de expediere de încredere să vă contacteze prin telefon în cazul problemelor legate de livrare sau dacă doriți ca echipa noastră de asistență să vă contacteze telefonic în cazul problemelor cu comanda dvs.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a executa Termenii și condițiile noastre de vânzare cu dvs., în special obligația noastră contractuală de a vă gestiona comanda;
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere. Acest lucru se aplică atunci când efectuăm verificări de fraudă;
 • nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși. Acest lucru se aplică, de exemplu, atunci când procesăm detaliile achiziției dvs. în scopuri fiscale.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopurile identificate în această secțiune este Swed Green Group S.R.L, identificată în Termenii și condițiile noastre de vânzare, puse la dispoziție pe site-ul nostru web.

Interacționarea pe rețelele sociale în legătură cu Tratamentul Lumoral

Dacă comunicați în mod activ despre noi sau mărcile noastre pe rețelele sociale și alte surse publice externe (de exemplu, dacă distribuiți un comentariu despre un produs Lumoral sau dacă etichetați Lumoral în postarea dvs.), este posibil să procesăm date personale despre dvs. pe care le faceți disponibile public. De exemplu, putem analiza și monitoriza opiniile sau declarațiile disponibile publicului pe care le faceți despre Lumoral.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm comentariile sau postările dumneavoastră (care pot include datele dumneavoastră cu caracter personal) în următoarele scopuri:

 • pentru a răspunde comentariilor și întrebărilor dvs. sau pentru a vă oferi suportul necesar.
 • pentru a obține o înțelegere generală privitor la ceea ce spun oamenii despre noi și mărcile noastre și, prin urmare, să ne îmbunătățim produsele și serviciile.

Ce date personale procesăm

În scopurile descrise mai sus, este posibil să procesăm orice informații despre dvs. existente în orice comentarii sau alt conținut despre Lumoral și Lumorinse pe care îl faceți disponibil public pe rețelele de socializare și alte surse publice externe. Acestea pot include informații precum numele (sau porecla), fotografia de profil, țara.

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a conduce afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și pentru a ne proteja dreptul fundamental de a conduce o afacere.

Furnizarea de evaluări și recenzii pentru produsele Lumoral

Dacă doriți, puteți alege să evaluați și să revizuiți produsele noastre Lumoral online. Acest lucru ne ajută să creăm un forum deschis unde clienții noștri pot găsi și schimba comentarii veridice și semnificative despre produsele noastre.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a verifica dacă recenzia dvs. este în conformitate cu termenii noștri și că nu conține afirmații înșelătoare sau inexacte cu privire la performanța produsului (de exemplu, promovarea în afara etichetei sau neconformă cu instrucțiunile noastre de utilizare);
 • pentru a vă publica online evaluarea și recenziile și pentru a oferi oricui ocazia de a învăța din experiența dumneavoastră cu produsele noastre;
 • pentru a obține o înțelegere generală a ceea ce spun oamenii despre noi și mărcile noastre și, prin urmare, să ne îmbunătățim produsele și serviciile în mod corespunzător;
 • să vă contactăm și să vă oferim asistență în cazul în care recenzia dvs. indică că nu sunteți mulțumit de produsul sau serviciul nostru. În cazul în care o astfel de revizuire se referă la un produs Lumoral, este posibil să furnizăm datele dumneavoastră personale firmei producătoare Koite Health Finlanda, astfel încât acesta să vă poată contacta și să vă ofere asistență la nevoie.
 • pentru a vă contacta în caz de probleme de sănătate și siguranță sau probleme legate de răspundere.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal: e-mail, locație, vârstă, sex, numărul de persoane care locuiesc în gospodăria dvs., perioada de utilizare a produsului nostru Lumoral. 

Rețineți că atunci când furnizați evaluarea și scrieți o recenzie, nu vă vom face e-mailul vizibil pentru alți vizitatori. Vom face vizibile celelalte informații pe care ni le furnizați, deoarece acest lucru ne ajută să creăm un forum deschis în care clienții noștri pot găsi și schimba informații veridice și semnificative despre produsele noastre. 

În plus, pentru a vă respecta confidențialitatea, vă încurajăm să furnizați o poreclă și nu numele dvs. real atunci când lăsați recenzia.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a ne executa Termenii și condițiile;
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere. Acest lucru se aplică atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre și când vă contactăm (sau furnizăm datele dumneavoastră personale partenerului nostru de licență de marcă, astfel încât acesta să vă poată contacta) pentru a vă oferi asistență.

nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși. Acest lucru se aplică, de exemplu, atunci când vă contactăm pentru probleme de sănătate și siguranță.

Participarea la sondajele noastre de satisfacție

Lucrăm din greu pentru a ne îmbunătăți întotdeauna serviciile și pentru a le alinia și mai bine la ceea ce își doresc clienții și partenerii noștri. De aceea, dacă aveți o relație cu noi (de exemplu, în calitatea dumneavoastră de Partener Lumoral) sau dacă cumpărați produse Lumoral, vă putem invita să participați la sondajul nostru NPS. Dacă decideți să participați și să completați sondajul, feedbackul dvs. va fi folosit pentru a înțelege cât de mulțumit sunteți de experiența recentă prin utilizarea Lumoral. Din feedback-ul dvs. vom aduna statistici care ne vor ajuta în evaluarea procentului de satisfacție al clienților Lumoral.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite sondajul nostru de satisfacție a clienților;
 • pentru a vă îmbunătăți nivelul de satisfacție cu Lumoral, pe baza feedback-ului dvs.;
 • dacă sunteți Partener Lumoral, pentru a înțelege și măsura cât de mulțumit sunteți de relația dvs. cu Swed Green Group S.R.L.
 • pentru a vă contacta prin telefon sau e-mail pentru a înțelege cum ne putem îmbunătăți relația cu dumneavoastră.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Informații de contact, cum ar fi numele și adresa de e-mail;
 • [Dacă sunteți Partener Lumoral], informații profesionale, cum ar fi:titlul postului dvs., numele companiei dvs., numărul de telefon;
 • Părerea ta.

Temei legal pentru prelucrare

Cu excepția cazului în care legea aplicabilă prevede altfel, temeiul legal pe care ne bazăm pentru a vă prelucra datele personale în scopurile descrise în această secțiune este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere. 

Participarea la evenimentele Lumoral

Organizăm în mod regulat evenimente în format fizic și digital, cum ar fi seminarii, ateliere sau târguri, întâlniri, webinarii sau transmisiuni live. Dacă doriți să participați la unul dintre evenimentele noastre, vă vom cere să ne furnizați datele dumneavoastră personale (cum ar fi informațiile dumneavoastră de contact).
Rețineți că nu publicăm liste de participanți la evenimentele noastre, dar, în cazuri rare, informațiile dvs. de contact pot fi vizibile pentru alți participanți.
Uneori, evenimentele noastre vor fi înregistrate. Dacă înregistrăm și sunteți prezentator, imaginea și vocea dvs. vor fi captate în înregistrare. Dacă sunteți participant, în unele cazuri, puteți decide să vă distribuiți imaginea și sunetul în timpul sesiunii, de exemplu, dacă alegeți să interacționați într-o sesiune de Q&A. Pentru unele evenimente, este posibil să publicăm înregistrarea pe site-ul nostru web sau pe canalele de socializare.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • să organizăm și să facilităm evenimentul și să vă oferim un serviciu adecvat. Acestea pot include activități precum contactarea dumneavoastră cu privire la logistica evenimentului, gestionarea oricăror cerințe alimentare sau furnizarea accesului la locație (dacă facem acest lucru, nu împărtășim aceste informații într-un mod identificabil cu locația și le ștergem după eveniment), furnizarea accesului la conținutul evenimentului (de exemplu, link către înregistrare odată ce evenimentul s-a încheiat);
 • pentru a vă contacta după eveniment pentru oportunități comerciale despre produsele Lumoral.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Informații de contact, cum ar fi numele și e-mailul dvs., țara;
 • Informații profesionale, cum ar fi numele companiei, titlul postului, specialitatea, funcția.

Temei legal pentru prelucrare

Baza legală pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturile fundamentale, cum ar fi dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.

Cu excepția cazului în care legea aplicabilă prevede altfel, atunci când colectăm informații despre cerințele alimentare sau alte cerințe pentru a facilita accesul, facem acest lucru cu consimțământul dumneavoastră, deoarece acest tip de informații este clasificat drept categorie specială de date cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Swed Green Group S.R.L., identificată în Termenii noștri de utilizare (vezi subsolul) ca fiind operatorul acestui site web.

Alăturarea inițiativelor noastre de marketing

Dacă doriți, vă puteți alătura inițiativelor noastre de marketing și puteți fi la curent cu produsele și promoțiile Lumoral. Mai jos, vă vom oferi o privire de ansamblu asupra inițiativelor noastre de marketing și vă vom explica, pentru fiecare dintre ele, cum prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

E-mailuri promoționale
De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și ce date cu caracter personal procesăm

Puteți alege să primiți e-mailuri promoționale de la Swed Green Group S.R.L. și să fiți la curent cu produsele Lumoral și evenimentele noastre. Aceasta înseamnă că, dacă ne dați consimțământul, vă vom furniza e-mailuri promoționale – sau dacă sunteți un Partener Lumoral, ne vom implica cu dumneavoastră în dezvoltarea de oportunități comerciale  Permiteți-ne să vă dăm câteva exemple concrete.

 • Dacă ați acceptat categoria cookie de publicitate vizată atunci când navigați pe site-ul nostru web, urmărim interacțiunea dvs. cu site-urile noastre web și aplicațiile mobile pentru a vedea ce vă interesează. Dacă ne dați și consimțământul pentru a primi comunicări promoționale, vom folosi datele despre interacțiunea dumneavoastră cu site-urile noastre web și aplicațiile mobile pentru a vă trimite comunicări promoționale care sunt relevante și de interes pentru dumneavoastră. De exemplu, dacă ați vizitat un anumit produs pe site-ul nostru web, este posibil să vă trimitem e-mailuri promoționale despre un astfel de produs sau produse similare.
 • Dacă ne dați consimțământul pentru a primi e-mailuri promoționale, vă vom trimite astfel de e-mailuri promoționale. Urmărim dacă deschideți, citiți sau faceți clic pe conținutul e-mailului promoțional pe care l-ați primit de la noi. De exemplu, dacă faceți clic pe un anumit produs (în cadrul e-mailului promoțional pe care l-ați primit), vă putem trimite e-mailuri promoționale despre un astfel de produs sau produse similare.
 • Dacă ne dați consimțământul pentru a primi comunicări promoționale în timp ce creați un cont MyLumoral sau cumpărați un produs sau serviciu din magazinul nostru online cu un cont MyLumoral, vom folosi anumite date pe care ni le furnizați (cum ar fi informațiile legate de contul dvs. sau la comanda dumneavoastră sau la informațiile pe care ni le furnizați, de exemplu data nașterii) pentru a vă trimite comunicări promoționale care sunt relevante și de interes pentru dumneavoastră.
 • Dacă ne dați consimțământul pentru a primi comunicări promoționale prin formularele noastre dedicate publicate pe site-urile noastre web sau paginile de socializare, vom folosi acele date pe care ni le furnizați prin aceste formulare (cum ar fi numele și e-mailul dvs., locul de muncă/compania, specialitate în cazul în care vă abonați prin formularul adresat Profesioniștilor ce doresc să devină Partener Lumoral.
 • Dacă ne dați consimțământul pentru a primi comunicări promoționale în timp ce interacționați cu echipa noastră de asistență, vom folosi anumite date pe care ni le furnizați (cum ar fi e-mailul dvs. și tipul de produs pentru care ați solicitat asistență) pentru a vă trimite comunicări promoționale relevante și de interes pentru dumneavoastră
 • Rețineți că este posibil să combinăm datele pe care le colectăm despre dvs. din sursele enumerate mai sus și să le plasăm în unul sau mai multe segmente (grupuri având anumite caracteristici în comun) pentru a adapta e-mailurile noastre
 • promoționale la interesul dvs.

Temei legal pentru prelucrare

Bazele legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • consimțământul dumneavoastră; ca regulă generală, vă vom trimite comunicări promoționale numai atunci când v-ați dat acordul prealabil; Desigur, vă puteți retrage oricând consimțământul pentru a primi e-mailurile noastre promoționale personalizate. Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul de dezabonare din partea de jos a e-mailului promoțional pe care l-ați primit de la Philips și veți fi automat dezabonat.
 • Interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi libertatea de a conduce o afacere.

Publicitate pe rețelele sociale

Folosim rețelele sociale pentru a vă ține la curent cu produsele și serviciile Philips noi și existente și pentru a construi o relație comercială cu dvs.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și ce date cu caracter personal procesăm

După cum s-a menționat mai sus, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă contacta – prin intermediul rețelelor sociale – prin comunicări promoționale sau reclame despre produsele Lumoral noi și existente și despre evenimentele noastre. De exemplu, dacă ați acceptat cookie-urile de publicitate direcționată de pe site-ul nostru web, este posibil să urmărim utilizarea site-urilor noastre web (cum ar fi acțiunile pe care le-ați întreprins pe site-ul nostru) și să vă arătăm anunțuri Lumoral relevante pe rețelele dvs. de socializare.
Dacă ne dați consimțământul pentru a primi comunicări promoționale (de exemplu, prin intermediul formularelor noastre publicate pe site-urile noastre), este posibil să furnizăm datele dumneavoastră personale (cum ar fi e-mailul) furnizorilor de rețele sociale, astfel încât să vă arătăm anunțuri Lumoral relevante pe astfel de rețele sociale.
Dacă sunteți un reprezentant al unui client sau partener de afaceri existent sau potențial al Philips, este posibil să folosim datele dumneavoastră personale pentru a interacționa cu dvs. – prin intermediul rețelelor sociale (de exemplu, LinkedIn) – pentru oportunități comerciale.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • consimțământul dumneavoastră; acest lucru se aplică atunci când, înainte de a colecta comportamentul dumneavoastră pe site și plasăm cookie-urile relevante și tehnologii similare pe dispozitivul dumneavoastră; și când folosim consimțământul dvs. pentru a primi comunicări de marketing pentru a vă viza pe rețelele sociale prin intermediul partenerilor noștri.;
 • Interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi libertatea de a conduce o afacere. Acest lucru se aplică atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă construi profilul de client și pentru a interacționa cu dvs. prin intermediul rețelelor sociale pentru oportunități comerciale.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania Swed Green Group S.R.L., identificată în Termenii noștri de utilizare – vezi subsolul – ca fiind operatorul site-ului web.

Participarea la promoțiile noastre

Publicăm diferite promoții la produsele și serviciile noastre de care puteți profita, cum ar fi promoții cashback, promoții cu cupoane, programe de recomandare a unui prieten, tombole, concursuri sau promoții sezoniere sau de altă natură și poate chiar să vă trimitem un cadou la achiziționarea unui produs. Pentru a realiza aceste promoții, procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal.
Aceste promoții pot face obiectul unor notificări suplimentare de confidențialitate.
Există diferite moduri de a participa. De exemplu, prin completarea unui formular dedicat pe site-ul nostru web, prin crearea unui cont MyLumoral, prin înregistrarea pentru comunicările noastre promoționale prin formularele dedicate disponibile pe site-ul nostru web sau pe rețele sociale sau prin evaluarea și postarea unei recenzii produselor noastre în site-ul web.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal și ce date cu caracter personal procesăm

În general, colectăm informațiile necesare pentru a vă permite să participați la promoție, să vă identificăm, evaluând dacă îndepliniți condițiile promoției și să îndeplinim termenii contractuali ai promoției:

 • Informații despre cont, cum ar fi numele, prenumele și adresa de e-mail; aceasta înseamnă că participarea dvs. va fi conectată la contul dvs. MyLumoral.
 • Informațiile pe care ni le furnizați (cum ar fi numele și e-mailul dvs.), în cazul în care participați prin a vă înscrie pentru a primi comunicările noastre promoționale.
 • Dovada achiziției produsului și alte date care ne permit să verificăm că îndepliniți condițiile promoției și să selectăm câștigătorul concursului (pe baza regulilor pe care le acceptați atunci când decideți să participați).
 • Informații precum e-mail și adresă (dacă sunteți selectat drept câștigător) pentru a vă informa că sunteți selectat drept câștigător, pentru a trimite premiul nostru la adresa specificată în procesul de înregistrare și pentru a verifica dacă respectați termenii concursului și acționați în consecinţă.
 • Numărul de cont bancar pentru promoțiile cashback unde vom depune suma recompensată în promoție.
 • Material sau conținut generat și furnizat de dvs. care vă permite să participați la tombolă, concurs, joc sau altă competiție.

Temei legal pentru prelucrare

Temeiul legal pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune este nevoia noastră de a încheia sau de a executa un contract cu dumneavoastră sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră, în special pentru a executa termenii de utilizare ai promoției relevante.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Swed Green Group S.R.L., identificat în condițiile de utilizare a promoției relevante, puse la dispoziție pe site-ul nostru.

Vizitarea site-ului nostru web

Când vizitați site-ul nostru web, plasăm cookie-uri și alte tehnologii similare pe browserul sau dispozitivul dumneavoastră care ne ajută să permitem gestionarea tehnică și funcțională a site-ului nostru web (inclusiv asigurarea securității informațiilor), să îmbunătățim design-ul și performanța site-ului nostru web și să înțelegem mai bine comportamentul vizitatorului pe paginile noastre. Aceste cookies și alte tehnologii similare pot colecta date cum ar fi adresa dvs. IP, sistemul dvs. de operare, tipul de browser și tipul de dispozitiv (de exemplu, PC, telefon).

Unele cookie-uri sunt mereu activate atunci când vizitați site-urile noastre web și nu le puteți dezactiva decât dacă schimbați setările browserului. Pe acestea le numim „cookie-uri strict necesare”. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le solicitați nu pot funcționa conform prevederilor. Folosim aceste cookie-uri pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează corect și îndeplinește nevoile și interesele publicului. De exemplu, folosim aceste cookie-uri pentru a verifica când site-ul web este oprit sau pentru a asigura securitatea acestuia. Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în acest context este interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.

Folosim module cookie de performanță (cum ar fi analitice) pentru a colecta informații statistice agregate despre modul în care funcționează site-ul nostru web și pentru a-i îmbunătăți performanța. Le puteți porni sau dezactiva oricând. Le vom folosi doar dacă ați fost de acord. De exemplu, folosim aceste cookie-uri pentru a obține o vedere generală a modului în care vizitatorii folosesc site-ul nostrum web (adică ce pagini web vizitați cel mai des, numărul de vizitatori a diferitelor părți a unui site web) sau pentru a efectua sondaje a utilizatorilor pe site-ul nostru în general sau pe anumite elemente ale site-ului nostru.

De asemenea, folosim cookie-uri funcționale pentru a personaliza site-ul nostru web în funcție de nevoile dvs., amintindu-ne alegerile pe care le faceți. Le puteți porni sau dezactiva oricând. Le vom folosi doar dacă ați fost de acord. De exemplu, folosim aceste cookie-uri pentru a vă reaminti setările dvs. pe site-ul nostru web (cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați) și pentru a oferi mai multe caracteristici personale îmbunătățite. Acestea nu adună informații despre dvs. care ar putea fi utilizate în scopuri publicitare. Temeiul legal pe care ne bazăm pentru a vă prelucra datele personale în acest context este consimțământul dumneavoastră.

În cele din urmă, folosim cookie-uri de publicitate și de rețele sociale pentru a urmări comportamentul dumneavoastră de navigare pe site-ul nostru web și pentru a vă arăta reclame personalizate relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, dacă ne-ați dat consimțământul pentru a primi comunicări promoționale, vom folosi informațiile colectate din aceste cookie-uri pentru a vă trimite comunicări adaptate preferințelor dumneavoastră. Aceste cookie-uri pot fi plasate de terți și vor fi legate la funcționalitatea site-ului oferită de astfel de terți. Prin urmare, acest lucru va afecta conținutul și mesajele pe care le vedeți pe alte site-uri web pe care le vizitați. Le puteți porni sau dezactiva oricând. Le vom folosi doar dacă ați fost de acord. De exemplu, dacă citiți un articol despre un produs Lumoral, s-ar putea să vă arătăm anunțuri pentru acest produs pe site-ul nostru web sau al unei terțe părți. Temeiul legal pe care ne bazăm pentru a vă prelucra datele personale în acest context este consimțământul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre modulele cookie specifice pe care le folosim, vă rugăm să citiți instrumentul nostru de consimțământ pentru cookie-uri.
Puteți ajusta oricând setările cookie-urilor din instrumentul nostru de consimțământ pentru cookie-uri.

Respectarea obligațiilor noastre de reglementare

În calitate de distribuitor de dispozitive medicale, suntem supuși obligațiilor de reglementare privind introducerea pe piață, punerea la dispoziție pe piață sau punerea în funcțiune a dispozitivelor medicale de uz uman și a accesoriilor pentru astfel de dispozitive. Prin urmare, procesăm în mod continuu datele cu caracter personal pentru a asigura respectarea obligațiilor noastre de reglementare în calitate de distribuitor de dispozitive medicale.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm date personale în următoarele scopuri:

 • pentru a raporta orice incident grav autorităților sanitare după ce acestea au stabilit relația cauzală dintre incidentul respectiv și dispozitiv sau că o astfel de relație cauzală este posibilă în mod rezonabil;
 • pentru a analiza și raporta creșterea semnificativă statistic (fie frecvență, fie severitate) a incidentelor care nu sunt grave sau a efectelor secundare care pot afecta analiza risc-beneficiu a dispozitivului;
 • pentru a analiza, investiga și lua măsuri corective pe teren, după caz, în legătură cu incidentele grave.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Fișiere de jurnal
 • Informații de contact referitoare la reporterii incidentelor
 • Informații despre pacienți/alți indivizii implicați în incident/reclamație/feedback.
 • Fișiere de jurnal sau imagini medicale, care pot conține detalii despre pacient, cum ar fi vârsta, sexul, greutatea.

Rețineți că nu avem acces la informații direct identificabile despre pacienți, deoarece acestea sunt păstrate confidențiale de către furnizorul de asistență medicală relevant și nu sunt necesare pentru operațiunile de procesare pe care le întreprindem. 

Temei legal pentru prelucrare

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne conforma unei obligații legale sau de reglementare la care este supus Swed Green Group S.R.L. atunci când raportăm (a) evenimente adverse autorităților competente și (b) tendințe de creștere semnificativă statistic (în frecvență/severitate) a incidentelor care nu sunt grave și când gestionăm reclamațiile;

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru desfășurarea unei activități în interes public atunci când investigăm incidente pentru a identifica cauza principală și acțiunile preventive, corective și de siguranță pe teren necesare; detecta tendințele de creștere semnificativă statistic (în frecvență/severitate) a incidentelor care nu sunt grave.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale

Swed Green roup, în calitate de distribuitor, are obligația de a păstra documentația tehnică a dispozitivelor sale, la zi și la dispoziția autorităților competente pentru o perioadă de cel puțin 10 (dispozitive implantabile 15) ani de la plasarea ultimului dispozitiv acoperit de aceeași declarație de conformitate. pe piață (adică vândut).

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Controlorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania Swed Green Group S.R.L. , care este distribuitorul dispozitivului medical, așa cum este indicat în eticheta de reglementare a dispozitivului relevant.

Efectuarea de investigații clinice

Efectuăm investigații clinice pentru a evalua siguranța sau performanța dispozitivelor noastre medicale. În acest context, prelucrăm date personale ale subiecților umani.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm date personale în următoarele scopuri:

 • pentru efectuarea unei evaluări clinice menite să confirme siguranța și performanța dispozitivelor noastre medicale înainte de a le introduce pe piață;
 • pentru efectuarea investigațiilor clinice menite: (i) să stabilească adecvarea designului, fabricării și ambalării dispozitivului nostru medical pentru scopul propus în condiții normale de utilizare; și (ii) să stabilească și verifice beneficiile clinice ale dispozitivului medical pentru pacienți și să stabilească și să verifice siguranța clinică a dispozitivului; și (iii) pentru a determina efectele secundare nedorite și pentru a evalua dacă aceste riscuri sunt acceptabile atunci când sunt comparate cu beneficiile pentru sănătate ale dispozitivului medical.

pentru efectuarea și actualizarea evaluărilor clinice ale dispozitivului medical și efectuarea supravegherii post-comercializare.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date (retrospectiv):

 • Informații generale despre pacienți (cum ar fi vârsta, categoria, sexul);
 • Date privind sănătatea, în funcție de tipul de dispozitiv medical care a făcut obiectul investigației clinice.

Rețineți că nu avem acces la informații direct identificabile despre pacienți, deoarece acestea sunt păstrate confidențial de către furnizorul de asistență medicală relevant și nu sunt necesare pentru operațiunile de procesare pe care le întreprindem.

Temei legal pentru prelucrare

Cu excepția cazului în care legea aplicabilă prevede altfel:

 • Atunci când efectuăm investigații clinice cu scopul de a respecta obligațiile producătorului de dispozitive medicale (de exemplu, atunci când evaluăm siguranța, performanța și calitatea dispozitivelor noastre medicale), facem acest lucru pentru a desfășura o activitate în interes public.
 • Când desfășurăm investigații clinice cu scopul de a realiza produse mai bune care îmbunătățesc asistența medicală, facem acest lucru pentru a desfășura o activitate în interes public.
 • Când raportăm evenimente adverse grave care au loc în timpul unei investigații clinice, facem acest lucru pentru a ne conforma unei obligații legale sau de reglementare la care se supune Swed Green Group S.R.L.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Controlorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania Swed Green Group S.R.L., care este o distribuitorul dispozitivului medical sau care este sponsorul investigației clinice, indicat în documentația studiului sau în altă documentație relevantă furnizată de furnizorul de servicii medicale.

În unele cazuri, investigațiile clinice sunt efectuate în comun de compania Koite Health Finlanda, care este producătorul dispozitivului medical (indicat în documentația studiului sau în altă documentație relevantă furnizată de furnizorul de servicii medicale) împreună cu companiile distribuitoare afiliate din: Suedia, Germania și România.

Efectuarea de studii clinice

Efectuăm studii clinice pentru a îndeplini diverse scopuri, cum ar fi respectarea obligațiilor producătorului nostru de dispozitive medicale sau pentru a dezvolta și îmbunătăți (siguranța sau) performanța dispozitivului medical, îmbunătățind asistența medicală. În acest context, prelucrăm date personale ale subiecților umani.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm date personale în următoarele scopuri:

 • Efectuarea studiilor clinice despre dispozitivul medical în baza obligațiilor legale cărora este supus Swed Green Group S.R.L.;
 • Efectuarea și actualizarea evaluărilor clinice a dispozitivului medical și supravegherea post-comercializare.
 • Pentru a evalua, aprecia, testa, dezvolta, îmbunătăți (siguranța sau) performanța dispozitivului nostru medical, cu scopul de a realiza produse mai bune care îmbunătățesc îngrijirea sănătății.

Ce date personale procesăm

Prelucrăm următoarele categorii de date (retrospective):

 • Informații generale despre pacienți (cum ar fi vârsta, categoria, sexul);
 • Date privind sănătatea, în funcție de tipul de dispozitiv medical care a făcut obiectul investigației clinice.

Rețineți că nu avem acces la informații direct identificabile despre pacienți, deoarece acestea sunt păstrate confidențiale de către furnizorul de asistență medicală relevant și nu sunt necesare pentru operațiunile de procesare pe care le întreprindem.

Temei legal pentru prelucrare

Cu excepția cazului în care legea aplicabilă prevede altfel:

 • Atunci când efectuăm studii clinice cu scopul de a respecta obligațiile producătorului de dispozitive medicale (de exemplu, atunci când evaluăm siguranța, performanța și calitatea dispozitivelor noastre medicale), facem acest lucru pentru a desfășura o activitate de interes public.
 • Când raportăm evenimente adverse grave care au loc în timpul unui studiu clinic, facem acest lucru pentru a ne conforma unei obligații legale sau de reglementare la care se supune Swed Green Group S.R.L..
 • Atunci când efectuăm studii clinice cu scopul de a evalua, aprecia, testa, dezvolta, îmbunătăți (siguranța sau) performanța dispozitivelor medicale cu scopul de a realiza produse mai bune care îmbunătățesc asistența medicală, facem acest lucru pe baza excepției de cercetare științifică sau, acolo unde este necesar, pe bază de consimțământ.

Cine este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania afiliată Philips care este producătorul dispozitivului medical sau sponsorul studiului clinic, indicat în documentația studiului sau în altă documentație relevantă furnizată de furnizorul de servicii medicale.

În unele cazuri, investigațiile clinice sunt efectuate în comun de compania Koite Health care este producătorul dispozitivului medical (indicat în documentația studiului sau în altă documentație relevantă furnizată de furnizorul de servicii medicale) împreună cu companiile afiliate distribuitoare din Suedia, Germania și România.

Gestionarea relației dvs. comerciale cu noi

Dacă aveți o relație comercială cu Swed Green Group S.R.L. – în calitate de furnizor (potențial), client de afaceri sau partener – vrem să ne asigurăm că relația noastră cu dvs. se bazează pe transparență, responsabilitate și încredere. Pentru a gestiona această relație cu dvs. și pentru a asigura conformitatea cu legile aplicabile, este posibil să procesăm date cu caracter personal.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a comunica cu dumneavoastră, de exemplu, răspunzând solicitărilor dumneavoastră sau trimițând comunicări tranzacționale;
 • pentru a iniția, planifica și menține relația noastră (contractuală) cu clientul, furnizorul sau partenerul de afaceri pe care îl reprezentați, de exemplu prin contractare, procesare plăți, contabilitate/facturare, gestionarea creditelor, gestionarea transporturilor și livrărilor, gestionarea reparațiilor;
 • [Dacă sunteți un client de afaceri] pentru a vă furniza produsul și serviciile solicitate, cum ar fi furnizarea de asistență tehnică;
 • [Dacă sunteți un client de afaceri] pentru a vă oferi acces la portalul nostru de servicii pentru clienți.
 • pentru a vă oferi dumneavoastră sau reprezentanților dumneavoastră cursuri sau sesiuni demonstrative;
 • [Dacă sunteți un client de afaceri] pentru a vă acorda credit, la cererea dvs.
 • pentru a asigura conformitatea cu principiile noastre generale de afaceri și cu alte legi și reglementări aplicabile cărora ne supunem, cum ar fi efectuarea de verificări pentru a evalua ce conformitate și (comercial/credit) riscurile sunt asociate cu potențiale relații de afaceri sau collecting/responding la reclamații de calitate referitoare la dispozitivele noastre medicale.

Ce date personale procesăm

Pentru a gestiona relația noastră de afaceri cu dvs. și pentru a asigura conformitatea cu legile aplicabile, procesăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

 • informații de contact, cum ar fi numele complet, titlul/rolul dvs. la locul de muncă, e-mail comercial, adresa comercială, numărul de telefon al companiei;
 • informații de plată, cum ar fi datele necesare procesării plăților;
 • Date disponibile public, cum ar fi informații referitoare la proprietari, acționarii majoritari și conducerea de nivel superior sau directorii furnizorilor și partenerilor noștri de afaceri, colectate din surse publice de încredere;
 • Datele pe care ni le furnizați, de exemplu atunci când interacționați cu un reprezentant Philips;
 • Informații despre persoanele care raportează evenimente adverse sau fac plângeri legate de calitate, inclusiv profesioniști din domeniul sănătății, cum ar fi numele, e-mailul, adresa poștală.
 • Datele dispozitivului, cum ar fi fișierele jurnal.

Temei legal pentru prelucrare


Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a executa un contract la care sunteți supus sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră.
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturi fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.
 • nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși.

Îndeplinirea altor scopuri legale și de afaceri

În măsura în care este necesar, este posibil să avem nevoia de a îndeplini alte scopuri legale și de afaceri.
În acest context, putem prelucra date cu caracter personal.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Prelucrăm date personale în următoarele scopuri.

 • Execuția proceselor de afaceri și a managementul intern. Acest scop include activități precum efectuarea de audit și investigații (interne), managementul alianțelor, asociațiilor, fuziunilor, achizițiilor și cesionărilor, reorganizărilor sau cedărilor și integrarea cu cumpărătorul.
 • Dezvoltarea și îmbunătățirea aplicațiilor, produselor și/sau serviciilor. Acest scop include activități precum dezvoltarea și îmbunătățirea produselor.
 • Securitatea și protecția intereselor Swed Green Group S.R.L. Acest scop include activități legate de securitatea și protecția intereselor Swed Green Group și ale clienților săi, clienților de afaceri și partenerilor de afaceri, inclusiv protejarea securității și integrității sectorului lor de afaceri. În special, include activități precum detectarea, prevenirea, investigarea și combaterea (tentativelor) comportamentului criminal sau inacceptabil îndreptat împotriva Swed Green Group S.R.L., a angajaților săi sau a altor persoane, activități precum cele care implică sănătatea și siguranța, autentificarea statutului de client, furnizor sau partener de afaceri. și drepturi de acces și activități, cum ar fi implementarea și menținerea măsurilor de securitate tehnice și organizaționale.
 • Protecția drepturilor de proprietate intelectuală ale Swed Green Group S.R.L. Acest scop include activități precum înregistrarea și gestionarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Swed Green Group S.R.L.și poate necesita prelucrarea datelor cu caracter personal ale inventatorilor și ale altor persoane.
 • Crearea și dezvăluirea de materiale promoționale. Acest scop include activități precum utilizarea fotografiilor și videoclipurilor (care pot conține date referitoare la persoane) în materiale promoționale, care pot fi dezvăluite clienților sau puse la dispoziție online.
 • Respectarea obligațiilor legale. Acest scop include Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal în legătură cu îndeplinirea unei sarcini efectuate pentru a respecta o obligație legală la care este supus Swed Green Group S.R.L., inclusiv dezvăluirea Datelor cu Caracter Personal către instituții guvernamentale sau autorități de supraveghere, inclusiv autorităților fiscale și altor autorități competente. pentru sectorul în care activează Swed Green Group S.R.L.
 • Apărarea pretențiilor legale.

Acest scop include activități precum prevenirea, pregătirea sau implicarea în soluționarea disputelor.

Ce date personale procesăm

În funcție de scopul specific, prelucrăm diferite categorii de date cu caracter personal (cum ar fi datele de contact și orice alte informații necesare pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus).

Temei legal pentru prelucrare

Temeiurile legale pe care ne bazăm pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile descrise în această secțiune sunt:

 • nevoia noastră de a executa un contract la care sunteți supus sau de a lua măsuri precontractuale la cererea dumneavoastră.
 • interesul nostru legitim, în special necesitatea noastră de a desfășura afaceri într-un mod responsabil și în conformitate cu legile și reglementările locale, precum și de a proteja drepturile fundamentale, cum ar fi dreptul la apărare, dreptul la proprietate și libertatea de a conduce o afacere.
 • nevoia noastră de a ne conforma obligațiilor legale la care suntem supuși.
 • consimțământul persoanelor relevante;
 • Orice alt temei legal permis oricum de legile aplicabile.

Rețineți că, cu excepția cazului în care avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta legile și reglementările în vigoare, nu sunteți obligat să ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Desigur, dacă ați ales să nu faceți acest lucru, în multe cazuri nu vă vom putea furniza produsele sau serviciile pe care le-ați solicitat sau să răspundem solicitărilor pe care le aveți.

Cum vă protejăm datele personale

Folosim măsuri organizatorice, tehnice și fizice pentru a vă proteja datele personale, ținând cont de natura datelor cu caracter personal și a prelucrării, precum și de potențiale amenințări. Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți aceste măsuri pentru a reuși să păstrăm datele dvs. personale în siguranță.

Drepturile dumneavoastră de confidențialitate

În funcție de motivul nostru pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și de legile aplicabile, aveți anumite drepturi asupra datelor dumneavoastră personale. Aici dorim să vă aducem la cunoștința care sunt aceste drepturi.

 • Aveți dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale. Aceasta înseamnă că ne puteți cere copii sau informații despre datele personale pe care le procesăm despre dumneavoastră.
 • Aveți dreptul de a vă rectifica datele personale. Aceasta înseamnă că, dacă considerați că datele personale pe care le procesăm despre dumneavoastră sunt inexacte, ne puteți solicita să le rectificăm sau să le corectăm. Dacă doriți să rectificăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne spuneți ce credeți că este inexact și să ne explicați cum ar trebui să le corectăm.
 • Aveți dreptul de a avea datele personale șterșe. Aceasta înseamnă că ne puteți cere să ștergem datele personale pe care le procesăm despre dumneavoastră. Rețineți că ar putea exista cazuri (de exemplu, când suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal) în care este posibil să nu putem șterge datele dumneavoastră cu caracter personal.
 • Aveți dreptul la portabilitatea datelor. Aceasta înseamnă că ne puteți cere să transferăm informațiile despre dvs. (pe care ni le-ai dat direct) către o altă organizație sau să vi le transferăm dvs. Rețineți că acest drept se aplică numai în anumite circumstanțe (de exemplu, dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automate și pe baza consimțământului dumneavoastră).
 • Aveți dreptul de a restricționa prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Aceasta înseamnă că, în anumite circumstanțe, ne puteți cere să limităm modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal.
 • Aveți dreptul de a vă opune prelucrării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Aceasta înseamnă că, în anumite circumstanțe, vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, așa cum este efectuată de noi.

Rețineți că pot exista situații în care avem dreptul să vă refuzăm sau să vă restricționăm drepturile la confidențialitate, de exemplu, atunci când este necesar să stabilim, să exercităm sau să apărăm Swed Green Group S.R.L. de dispute legale sau când cererea dumneavoastră este vădit nefondată sau excesivă, în special pentru caracterul său repetitiv.
Ne propunem să vă oferim control asupra datelor dumneavoastră personale. Prin urmare, în funcție de activitate, vă puteți controla datele personale și puteți exercita drepturile și opțiunile de confidențialitate de unul singur, de exemplu, conectându-vă la contul dvs. MyLumoral și actualizându-vă, modificând sau ștergând datele dvs. personale sau dezabonându-vă de la comunicările noastre promoționale folosind butonul de dezabonare (link) inclus în partea de jos a comunicărilor noastre promoționale.

În toate celelalte cazuri, pentru a vă exercita drepturile de confidențialitate, pentru a depune o plângere privind confidențialitatea sau pentru a contacta responsabilul nostru cu protecția datelor, ne puteți contacta folosind formularul de contact privind confidențialitatea.

Vom face tot posibilul pentru a răspunde cererii dumneavoastră la timp și în mod gratuit. În anumite cazuri, este posibil să cerem să vă verificăm identitatea înainte de a acționa la cererea dumneavoastră. Desigur, dacă nu sunteți mulțumit de modul în care am tratat solicitarea dvs., puteți face o plângere la autoritatea de supraveghere competentă pentru regiunea dvs.

Citeşte mai puţin

Cu cine împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în această notificare, acestea sunt categoriile de terți cărora le putem partaja datele dumneavoastră cu caracter personal:

 • Companiile afiliate Lumoral. Datorită prezenței noastre și în alte țări, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite altor companii afiliate Lumoral. Desigur, ne vom asigura că accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal va fi acordat în baza necesitații de a cunoaște.
 • Furnizorii noștri de servicii. S-ar putea ca noi să interacționăm cu furnizori de servicii terți (de exemplu, furnizori IT, furnizori de servicii pentru clienți) și să le cerem să efectueze anumite operațiuni de prelucrare în numele nostru, cum ar fi stocarea datelor cu caracter personal. Atunci când facem acest lucru, ne asigurăm că acești furnizori de servicii sunt obligați prin contract să nu utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri decât cele solicitate de noi sau cerute de lege.
 • Partenerii noștri de afaceri: uneori, putem colabora cu partenerii noștri de afaceri pentru a vă oferi servicii și, în acest context, este posibil să le împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal. De exemplu, dacă achiziționați un produs din magazinul nostru electronic, împărtășim informațiile dvs. cu furnizorii de servicii de plată pentru a procesa plățile.
 • Părți terțe în legătură cu tranzacții corporatiste: uneori, putem fi implicați într-o fuziune, achiziție, faliment, asociere în participație, reorganizare, vânzare de active sau altă dispoziție a tuturor sau a oricărei părți a afacerii, activelor sau acțiunilor noastre. În aceste cazuri, este posibil să împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal cu terțul implicat în respectiva tranzacție corporatistă.
 • Alții:din motive legale, putem, de asemenea, să împărtășim datele dumneavoastră cu caracter personal cu alte persoane (cum ar fi autorități publice și guvernamentale, consilieri profesioniști) dacă stabilim că accesul, utilizarea, păstrarea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru: 1) să respectăm legile aplicabile și reglementări sau solicitări guvernamentale aplicabile; 2) să investigheze, să prevină sau să ia măsuri cu privire la activitățile ilegale suspectate sau reale sau pentru a asista agențiile guvernamentale de aplicare a legii; 3) să aplicăm termenii și condițiile noastre; 4) să investigăm și să ne apărăm împotriva oricăror pretenții sau acuzații; 5) protejarea securității sau integrității serviciilor noastre; 6) să exercităm drepturile sau să protejăm siguranța Swed Green Group S.R.L., a clienților noștri Lumoral, a personalului sau a altora.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale

Ștergem datele cu caracter personal atunci când acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile descrise în această Notificare de confidențialitate.

În orice caz, cu excepția situației în care se indică altfel în această notificare de confidențialitate, criteriile pe care le folosim pentru a decide perioadele noastre de păstrare a datelor includ: (i) dacă avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne proteja interesul legitim, pentru a executa un contract la care sunteți supus sau pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră sau a vă oferi serviciul sau asistența necesară; (ii) dacă există o obligație legală la care suntem supuși; sau (iii) dacă păstrarea datelor este recomandată considerând poziția noastră juridică (cum ar fi în ceea ce privește prescripțiile aplicabile, litigiile sau investigațiile de reglementare).

Legaturi utile

www.cel.ro
www.emag.ro

Se poate face plata în 3 rate fără dobânda prin card STAR de la BT

© 2023 Lumoral.ro – Toate drepturile rezervate